zaterdag 14 november 2009

Draaiend, bokkend.. schuddend met haar hoofd. Ze heeft er weinig zin in. Mensen doen angstvallig een stapje naar achteren. Toch doet Sinterklaas een poging de merrie te bestijgen. Die eerste poging faalt. Om me heen klinkt geroezemoes en her en der wat gegrinnik.

"Sinterklaas kan niet zo goed paardrijden hè papa!"

"Nou.. uuhhh, inderdaad Sem. Maar dat paard heeft ook heeeeel lang in de boot gezeten he. Die wil nu wel eens lekker rennen. "

Gelukkig, voordat na Koninginnedag wederom een nationale feestdag om zeep wordt geholpen in het Apeldoornse, krijgt onze goedheiligman zijn ros Amerigo enigszins onder controle en het lukt hem toch om op de wat onwennige merrie te klauteren.

Ik merk dat ik mijn adem in heb gehouden en een opgeluchte zucht ontsnapt me.

Zwaaien Sem!!

0 comments:

Een reactie posten

StatCounter

Follow me on Twitter!