zaterdag 21 februari 2009

Koude en regen trotseer ik om achter in de rij aan te sluiten bij het afhaal loket van La Place bij de V&D. Enige tijd later is het mijn beurt en een vriendelijke dame vraagt me naar mijn bestelling. Ik wens haar een goede morgen en vraag om een extra grote bananen-yoghurt-smoothie om mee te nemen? Ze bijt op haar onderlip en schudt haar hoofd terwijl haar ogen de koelvitrine afspeuren. Tot mijn grote teleurstelling is er die morgen alleen een aardbeien variant aanwezig. Ze moet de schrik op mijn gezicht gezien hebben want ze vraagt of ik iets tegen aardbeien heb. 

Ik leg haar uit dat dit geenszins het geval is, maar dat mijn zwangere vrouw me op pad gestuurd heeft voor een extra grote bananen-yoghurt-smoothie en ik dus echt niet eerder naar huis kan voor ik haar een extra grote bananen-yoghurt-smoothie kan overhandigen! 

De vriendelijke dame glimlacht me begripvol toe. Ik vermoed dat ze zelf eens zwanger is geweest, of iemand in de familie of kennissenkring in die toestand van dichtbij heeft meegemaakt, want ze verzoekt me even te wachten. Na een minuut of 5 krijg ik een grote papieren zak overhandigd met daarin een extra grote, koude beker. 

Klantvriendelijkheid op haar best!

0 comments:

Een reactie posten

StatCounter

Follow me on Twitter!